VELE VRAGEN

Veel gestelde vragen aan Prof@Work

Een antwoord op je vragen

Welkom bij de FAQ pagina van Prof@Work! Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, procedures en algemene informatie. We begrijpen dat het hebben van duidelijkheid en transparantie essentieel is voor het nemen van weloverwogen beslissingen over uw bouw- en renovatieprojecten.

Ons doel is om u te voorzien van heldere en uitgebreide antwoorden op de vragen die u mogelijk heeft over onze activiteiten, werkwijzen en de industrie als geheel. Of u nu meer wilt weten over onze dakwerken, gevelwerken, asbestverwijdering of andere aspecten van onze dienstverlening, u vindt hier de antwoorden die u zoekt.

Mocht u na het lezen van onze FAQ nog steeds vragen hebben of meer informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw projecten. Blader door onze veelgestelde vragen en ontdek hoe Prof@Work u van dienst kan zijn!

Moet ik aanwezig zijn op de afspraak?

Wij zouden u graag aanwezig hebben bij schade-opname. Zo wordt elke schade aangetoond. Tijdens de werken kan u het pand even verlaten. Aan het einde van de werken wensen wij toch wel uw beoordeling. Deze mondeling en op papier. Net als de ondertekening van einde werken alsook het attest voor verlaagd btw-tarief.

Wanneer is asbest schadelijk voor de gezondheid?

Asbest is enkel schadelijk bij inademing van vrijgekomen asbestvezels. Asbestvezels kunnen splitsen in kleine, onwaarneembare vezels. Ze dringen dan zeer diep in de longen door. Daar kunnen ze ontstekingen veroorzaken en ook ernstige ziekten zoals asbestose, longkanker, buik- en longvlieskanker.

  • Asbestvezels zijn niet schadelijk bij huidcontact of bij inslikken (bv. via het drinkwater).
  • Asbestziekten zijn niet overdraagbaar van persoon op persoon.
  • Asbest veroorzaakt geen huidkanker.

Mag ik mijn asbestdak of -gevel reinigen met hogedruk of ontmossen?

Het is bij wet verboden om een asbestdak te reinigen of ontmossen met een hogedrukreiniger of roterende borstels. Er is geen enkel systeem dat veilig is voor het reinigen van asbestdaken. U mag ook geen staalborstel, schuurpapier, zaag of boor gebruiken, omdat er ook dan asbestvezels vrij in de omgevingslucht en het water terechtkomen.

Het enige wat u kunt doen is de dakbedekking op een veilige manier verwijderen en vervangen door een nieuw materiaal dat geen asbest bevat.

Ervaren team

Ervaren team voor zorgvuldige uitvoering van projecten.

De beste materialen

Gebruik van beste materialen voor duurzaamheid en kwaliteit.

Correcte prijs

Transparante prijzen die overeenkomen met geboden kwaliteit.

Eigen plaatsers

Eigen plaatsers voor naadloze en persoonlijke service.

Scroll naar boven