ASBEST VERWIJDEREN

Verwijderen van asbest

Asbesthoudend materiaal vervangen

Asbesthoudend materiaal vervangen is altijd de beste oplossing. Hoe dringend zo’n vervanging is, hangt af van hoe verweerd het materiaal is.

Hechtgebonden asbest, waarbij de vezels stevig vastzitten in het dragermateriaal (bv. asbestcementen golfplaten, leien of buizen): in slechte staat, verweerd of moeilijk te verwijderen, wordt best door een aannemer verwijderd waarvan de werknemers een opleidingsattest ‘eenvoudige handelingen met asbest’ hebben, dat jaarlijks opnieuw moet behaald worden.

U mag geen zonnepanelen plaatsen op een asbesthoudend dak.

Indien het nog in goede staat is, ben je niet verplicht om je asbest dak meteen te verwijderen. Toch raden we aan om dat zo snel mogelijk te doen. Hoe langer je wacht, hoe duurder en moeilijker het namelijk wordt. Bovendien zal het door de steeds strenger wordende regelgeving in de toekomst toch verplicht worden om asbestdaken te verwijderen. Wil je jouw dak vernieuwen? Dan heb je zelfs geen andere keuze en moet je het asbestdak eerst laten verwijderen.

Ervaren team

Ervaren team voor zorgvuldige uitvoering van projecten.

De beste materialen

Gebruik van beste materialen voor duurzaamheid en kwaliteit.

Correcte prijs

Transparante prijzen die overeenkomen met geboden kwaliteit.

Eigen plaatsers

Eigen plaatsers voor naadloze en persoonlijke service.

Dakleien met asbest

Verwijderen van asbesthoudende dakleien

Prof@Work biedt professionele asbestverwijderingsservices voor dakleien met asbest. Ons ervaren team beschikt over de nodige certificeringen en expertise om dakleien met asbest veilig en grondig te verwijderen, terwijl we de gezondheid en veiligheid van uw woning waarborgen.

Schoorsteen

Schouwpijp met asbest

Heeft uw schoorsteen een schouwpijp met asbest? Laat het verwijderen over aan de specialisten van Prof@Work. We begrijpen de risico’s die gepaard gaan met asbesthoudende schoorstenen en zorgen voor een veilige en professionele verwijdering om uw woning vrij te maken van deze potentieel gevaarlijke materialen.

Gevelleien met asbest

Verwijderen en vervangen van asbesthoudende gevelleien

Prof@Work staat garant voor het verwijderen en vervangen van gevelleien met asbest.

Met zorgvuldige aandacht voor veiligheid en conformiteit met de geldende regelgeving, bieden we een betrouwbare oplossing om uw gevel te ontdoen van asbesthoudende materialen en deze te vervangen door veilige alternatieven.

Golfplaten met asbest

Verwijderen en vervangen van asbesthoudende golfplaten

Als uw gebouw golfplaten met asbest bevat, kunt u rekenen op Prof@Work voor een professionele verwijdering en vervanging.

Ons gespecialiseerde team voert het proces uit met de hoogste mate van zorgvuldigheid en efficiëntie, zodat uw pand vrij is van deze potentieel schadelijke materialen.

Asbesthoudende materialen

Verwijderen van alle asbesthoudende materialen

Prof@Work is uw betrouwbare partner voor het verwijderen van alle soorten asbesthoudende materialen. Van daken tot gevelbekleding en alles daartussenin, we hanteren een grondige en veilige aanpak om uw woning of bedrijfspand vrij te maken van asbest en de gezondheid van u en uw omgeving te beschermen.

Neem vandaag nog contact op met Prof@Work voor een professionele en veilige asbestverwijderingsservice. Ons ervaren team staat klaar om uw project aan te pakken en u te voorzien van gemoedsrust en gecertificeerd vakmanschap.

Scroll naar boven