PLATTE DAKEN

Platte daken

Nieuw plat dak of renovatie platte daken

Bij Prof@Work bieden we uitgebreide diensten voor zowel de installatie van nieuwe platte daken als de renovatie van bestaande daken.

Of u nu een compleet nieuw plat dak nodig heeft voor uw nieuwbouwproject of uw bestaande dak wilt laten renoveren, wij staan garant voor hoogwaardige oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Bij Prof@Work streven we naar uitmuntendheid in elk project dat we uitvoeren. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw behoeften op het gebied van platte daken, renovaties en nieuwe installaties, en ontdek waarom we de eerste keuze zijn voor kwaliteit en betrouwbaarheid in de bouwsector.

Ervaren team

Ervaren team voor zorgvuldige uitvoering van projecten.

De beste materialen

Gebruik van beste materialen voor duurzaamheid en kwaliteit.

Correcte prijs

Transparante prijzen die overeenkomen met geboden kwaliteit.

Eigen plaatsers

Eigen plaatsers voor naadloze en persoonlijke service.

Renovatie plat dak

Is uw plat dak aan renovatie toe

Elk plat dak is soms aan dakrenovatie toe of dient geïsoleerd te worden. Kiest u voor te werken met roofing of EPDM?

De bekleding van het platte dak kan bestaan uit verschillende materialen. De gemiddelde levensduur van het geplaatste materiaal zal grotendeels bepalen wanneer het dient vervangen te worden. Roofing kan op verschillende manieren geplaatst worden.

Het is perfect mogelijk een nieuw laag bitumen te plaatsen bovenop een oude laag. De oude roofing kan dienen als dampscherm.

Nieuw plat dak

Plat dak voor uw nieuwbouw

Wanneer u een nieuw plat dak nodig heeft, kunt u vertrouwen op de vakmensen van Prof@Work.

We leveren hoogwaardige installaties met roofing en EPDM, waarbij we rekening houden met uw specifieke eisen en budget. Of het nu gaat om een residentieel of commercieel project, wij bieden nauwkeurig vakmanschap en duurzame materialen om een betrouwbaar en waterdicht dak te garanderen dat jarenlang meegaat.

Roofing of EPDM

Wat is het verschil tussen roofing en EPDM?

EPDM (ethyleen, propyleen, diëeen en monomeer) is een rubberen folie die gelijmd wordt op uw plat of licht hellend dak. EPDM wordt niet gebrand of gevulkaniseerd, enkel vastgelijmd.

Roofing is een bitumen dat een combinatie van aardolie met polyester of glasvlies. Door de toevoeging van kunststofvezels is bitumen een stuk elastischer geworden, wat de kwaliteit van roofing gevoelig verbeterd heeft.

Roofing wordt gebrand.

Scroll naar boven