HELLENDE DAKEN

Hellende daken

Van dakrenovatie tot volledig nieuw dak

Bij Prof@Work staan we garant voor hoogwaardige diensten, variërend van dakrenovaties tot de constructie van volledig nieuwe hellende daken.

Ons ervaren team van vakmensen staat klaar om uw bestaande dak te renoveren en nieuw leven in te blazen met moderne materialen en technieken.

Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde dakpannen, het herstellen van houten dakconstructies of het plaatsen van een compleet nieuw dak op uw nieuwbouwproject, bij Prof@Work bent u verzekerd van uitmuntendheid in vakmanschap en service.

Ervaren team

Ervaren team voor zorgvuldige uitvoering van projecten.

De beste materialen

Gebruik van beste materialen voor duurzaamheid en kwaliteit.

Correcte prijs

Transparante prijzen die overeenkomen met geboden kwaliteit.

Eigen plaatsers

Eigen plaatsers voor naadloze en persoonlijke service.

Dakrenovatie

Renovatie van uw hellend dak

Prof@Work staat klaar voor uw dakrenovatie. Van lekkages tot beschadigde dakpannen, wij herstellen uw dak grondig. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap verlengen we de levensduur van uw dak en verbeteren we de uitstraling van uw woning.

Onze ervaren vakmensen inspecteren elk aspect van uw dak en bieden duurzame oplossingen die aan uw verwachtingen en budget voldoen. Vertrouw op Prof@Work voor een professionele aanpak die uw dak weer in topconditie brengt. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte.

Nieuw dak

Volledig dak voor uw nieuwbouw

Bij Prof@Work realiseren we uw droom van een nieuw, volledig dak voor uw nieuwbouwproject. We begrijpen dat een nieuw dak een essentieel onderdeel is van uw nieuwbouw en streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu kiest voor traditionele dakpannen, moderne leien, of een ander type dakbedekking, wij zorgen voor een nauwkeurige installatie die voldoet aan de hoogste normen.

Onze expertise strekt zich uit tot het volledige scala aan dakgerelateerde diensten, inclusief isolatie, dakgoten, en dakramen. Met aandacht voor detail en een focus op duurzaamheid, garanderen we een dak dat niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de esthetiek en waarde van uw nieuwbouwwoning.

Laat Prof@Work uw partner zijn bij de realisatie van uw nieuwe dak. 

Dakgoten

Repareren en plaatsen van dakgoten

Prof@Work biedt niet alleen expertise in hellende daken, maar ook in het onderhoud en de installatie van dakgoten, in alle soorten materialen zoals zink, pvc en koper.

Van het repareren van lekkende goten tot het plaatsen van nieuwe goten die perfect aansluiten bij uw dakconstructie, wij zorgen voor duurzame oplossingen die de integriteit van uw dak en woning behouden. Vertrouw op ons ervaren team voor professioneel advies en vakkundige uitvoering van al uw dakgootbehoeften.

Soorten dakpannen

Is uw dak aan renovatie toe en moeten uw dakpannen worden vervangen?

Er zijn in principe twee soorten dakpannen: kleidakpan (stormpan) of betonpan.
Een kleidakpan is gemaakt van gebakken rivierklei en een betonpan is gemaakt van cement, zand en toeslagstoffen.
Het verschil in deze dakpannen zijn vooral de levensduur, prijs en uitstraling.

Afhankelijk van uw budget en het type uitstraling dat u wenst, kiest u voor een betonpan of een kleidakpan.

Kleidakpannen (keramische pannen)

Deze dakpannen hebben een natuurlijke en authentieke uitstraling. Ze zijn erg duurzaam (100 jaar en ouder).
Kleidakpannen zijn leverbaar in talloze vormen en kleuren. Ze hebben een blijvende esthetische waarde.
Ze hebben een hoge weerstand tegen aantasting door de atmosfeer. Afhankelijk van het type (engobe of glazuur) kan er na verloop van tijd wel een patina ontstaan als gevolg van corrosie, erosie of luchtvervuiling.

Betonpan

Betonnen dakpannen worden gemaakt van zand, cement en bepaalde toeslagstoffen. Ze zijn net als traditionele, keramische dakpannen leverbaar in gegolfde vorm en vlakke vorm. Tegenwoordig worden betonpannen in de kern gekleurd waardoor ze langer mooi blijven en lichte beschadigingen minder snel opvallen. Betonpannen worden soms afgewerkt met een acrylaat beschermlaag waardoor ze minder snel vuil worden en beter bestand zijn tegen aangroei van algen en mossen.
Deze dakpannen zijn goedkoper dan de keramische pannen met hun levensduur van 30 jaar.

TIP: Reinig betonpannen nooit met de hogedrukspuit. De beschermende toplaag wordt hierdoor beschadigd wat zorgt dat uw dakpannen sneller vuil zullen worden.

Scroll naar boven